Svatomartinské menu
V úterý 11. listopadu vás zveme na svatomartinské menu. Letošní podobu menu ještě ladíme, tak bych rád vám představil jakým způsobem o tomto svátku uvažujeme.
Celé menu je založené na tradičních prvcích svatomartinského menu. Kaldoun je v našem, trochu jemnějším stylu, samozřejmě u nás neočekávejte klasickou husu se šesti knedlíky a zelím. My ze všeho uděláme menší degustační chody, ať každá surovina může vyniknout, Zelí, brambory budou mít vlastní chody které se budou točit hlavně kolem nich, hlavní chod se samozřejmě točí kolem husy z volného chodu a k desertu využijeme suroviny tradičně spojené s obdobím kolem Svatého Martina kdy se sbírali ořechy, švestky, sklízel se mák. Celé menu si budete mít možnost dát i s párováním z vín z odrůd které máme spojené s tímto svátkem.
Pro přibližnou představu uvádíme menu loňské:
Kaldoun
Bramborové latky, cibule
Zelí na ohni, hnědé máslo, hořčice
Krémové obilí, vodnice, pesto z jedlých klíčků
Husa z volného chovu, řepa, červené víno
Švestková zmrzlina, povidla, makový krekr
Mrkvový koláč, vlašské ořechy
Cena za 4chodové menu je 1 290 Kč, za 7chodové menu 1 990 Kč.
Pro rezervaci prosím volejte na číslo 608 160 670 nebo napište e-mail na info@r-leaf.cz.
Těšíme se na vás.